Annons

VR i äldreomsorgen finns redan i Södertälje!

I delar av Sverige har man nu börjat upptäcka de positiva effekterna av VR inom äldrevården, och tekniken används idag i Södertälje och andra kommuner och landsting för att aktivera och engagera de äldre på äldreboenden.

VR, virtuell verklighet, är en fantastisk modern teknologi som har ett värde långt utanför datorspelvärlden. Det är en av framtidens viktigaste tekniker, som tillsammans med artificiell intelligens, internet of things, 5G och robotik/automatisering för samhället in i en ny digitalisering.

Terapeutiskt används VR idag världen över för strokerehabilitering, smärtlindring, behandling vid PTSD, depressioner och fobier, bara som några exempel. Den besläktade tekniken AR, förstärkt verklighet, har också visat nyttor inom vården och inte minst utbildningsvärlden.

På konferensen ”VR inom Äldreomsorgen – En resa i den digitala välfärden!” den 15 november kommer du få en bild både av VR, virtuell verklighet potential och hur den konkret används i vården och relaterade områden idag.

* Du kommer få en bild både av teknikens potential och hur den konkret används i vården och relaterade områden idag.

* Du kommer också ha möjlighet att testa de nyaste framstegen själv och workshoppa dej fram till nya idéer och initiativ för din verksamhet.

VÄLKOMMEN!! Läs mer och anmäl er här >>

Bli den första att lämna en kommenter på "VR i äldreomsorgen finns redan i Södertälje!"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.