Annons

Vinn böcker från Komlitt

Jag har 3 orörda böcker på mitt skrivbord och tänker därför ha ett boklotteri. Inget krångel alls. För att vara med i lotteriet behöver du bara skicka ett mejl till mig lill@minsektor.se senast nu på fredag, dvs fredagen den 8 juli. Innan lunch på fredag vill jag ha ditt mejl. Är det någon särskild bok du särskilt vill vinna, skriv det i ditt mejl. Jag drar sedan tre vinnare bland mejlen. De 3 böckerna jag lottar ut är följande: KVINNA-CHEF-LEDARE Handbok i professionellt kvinnligt ledarskap>>, DRIVKRAFT>> och Jippie! Jag jobbar kommunalt>> Lycka till! // Lill

Om skribenten

Lill Jansson
Redaktör för Äldrenytt.se
Telefon: 0735-315237 | Twitter: lilljansson | E-post: lill@minsektor.se

3 Comments on "Vinn böcker från Komlitt"

  1. Viliana Markova | 7 juli, 2011 kl. 08:18 | Svara

    jag skulle vilja vinna boken Kvinna-Chef -Ledare, men är intresserat även av de andra två.

  2. Ulrika Svensson | 7 juli, 2011 kl. 14:53 | Svara

    Jag skulle gärna vilja vinna boken Kvinna-chef-ledare, är även intresserad av de andra två.

  3. Vem vann böckerna???

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.