Annons

Vi misslyckas inte för att vi siktar för högt och missar, vi misslyckas för att vi siktar för lågt och träffar

Jag sa att jag skulle läsa den här boken, och nu har jag gjort det. Två gånger. På raken. Andra gången skrev jag små anteckningar till mig själv, små uppmaningar, saker att komma ihåg och saker att VERKLIGEN komma ihåg. Väldigt kortfattat kan jag säga att boken är för dig som vill göra en del justeringar i ditt liv, stora eller små. Dessutom måste du vara av den åsikten att du utgår från att det faktiskt är du själv som styr över det mesta i ditt liv och att förändring därför är möjligt. Tror du inte det, tror jag du får svårt med att ta till dig det som står i boken. Själv gillar den, väldigt mycket till och med. Boken är inget litterärt mästerverk men den vänder upp och ned på vissa föreställningar jag haft…

Om skribenten

Lill Jansson
Redaktör för Äldrenytt.se
Telefon: 0735-315237 | Twitter: lilljansson | E-post: lill@minsektor.se

Bli den första att lämna en kommenter på "Vi misslyckas inte för att vi siktar för högt och missar, vi misslyckas för att vi siktar för lågt och träffar"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.