Annons

Veckans Lill-krönika

Tillbringade gårdagskvällen i hallonbuskar och blåbärssnår. Det fanns gott om bär, båda sorterna, jag och mina vänner fyllde alla medhavda burkar och hinkar på ett par timmar. Själv är jag sådan att jag då och då behöver en paus så det tog jag mig vid ett par tillfällen. Satte mig på en mossig stubbe eller sten och studerade himlen, skogen och mina vänner lite förstrött. Sedan upptäckte jag att de plockade bären på olika sätt, eller snarare använde sig av lite olika taktik, och då tittade jag inte förstrött på dem längre. Då studerade jag dem noggrant. Läs mer>>

LÄS MER:  Schemaläggning då och nu

Om skribenten

Lill Jansson
Redaktör för Äldrenytt.se
Telefon: 0735-315237 | Twitter: lilljansson | E-post: lill@minsektor.se

Bli den första att lämna en kommenter på "Veckans Lill-krönika"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.