Annons

Veckans bok från Komlitt: Håller din verksamhet måttet?

Lär dig mäta kvalitet med hjälp av fokusgrupper Boken förespråkar metoden att använda fokusgrupper som ett enkelt sätt att mäta och utveckla kvaliteten på din verksamhet. Fokusgrupper är ett praktiskt tillvägagångssätt för att bland annat ta reda på vad användarna, anser om kvaliteten på de tjänster kommunen erbjuder. Tack vare metoden blir det lättare att ställa rätt frågor och göra alla delaktiga. Du slipper se dina enkäter i papperskorgen. Genom att använda fokusgrupper är det kunden som talar om vad som är kvalitet i servicen eller produkten. 

Boken är en omarbetad utgåva av Fokusgrupp – ett enkelt sätt att mäta kvalitet som sålts i tusentals exemplar. Christina Obert brinner för kvalitetsfrågor. Hon har lång erfarenhet av olika kommunala befattningar och har arbetat med flera hundra fokusgrupper. Monica Forsell arbetar med informationsfrågor. Hon har erfarenhet från flera fokusgrupper – både som deltagare och som medhjälpare till Christina.

Författare: Christina Obert och Monica Forsell, Format:  170×240 mm, 88 sidor. Hårda pärmar.

Pris: 199 kr exkl moms och frakt. Beställ med ett mejl till info@minsektor.se. Uppge titel, antal, leveransadress och fakturaadress.

Om skribenten

Lill Jansson
Redaktör för Äldrenytt.se
Telefon: 0735-315237 | Twitter: lilljansson | E-post: lill@minsektor.se

Bli den första att lämna en kommenter på "Veckans bok från Komlitt: Håller din verksamhet måttet?"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.