Annons

Våga chefa – när du måste ta ledningen

En bra chef måste våga ingripa vid påfrestande situationer. Psykologen och ledarskapskonsulten Bodil Wennberg och hennes medförfattare Sofia Norberg analyserar, inspirerar och vägleder till en ledarroll med mer go.

De senaste åren har stort fokus inom management och ledarskap legat på att ta hand om människor, initiera rehabilitering, arbetsmiljöfrågor etc. Det faktum att medarbetare behöver handfast ledning har halkat långt ner på prioteringslistan. Många chefer har känt att de fått ansvar utan befogenheter. Men en chef måste också Våga chefa!

Psykologen och ledarskapskonsulten Bodil Wennberg, som bl.a. introducerat EQ i Sverige vill tillsammans med Sofia Norberg, även hon engagerad med ledarskapsfrågor, inspirera till en ledarroll med mer go. Det betyder inte en återgång till den gamla auktoritära ledarstilen utan att man vågar ingripa i påfrestande situationer.
Vad gör man som chef med t.ex. Louise som är ansvarslös,
Andreas som är barnslig,
Annette som gillar makt,
Lennart som tycker att han är kung och många fler sorters bekymmersamma beteenden?

Författarna analyserar och visar vilka åtgärder som bör vidtas för verksamhetens bästa.

 Författare: Bodil Wennberg, Sofia Norberg
9789177387565
Sidantal: 200
Bindningstyp: Inbunden
Pris 215 kr. (moms och frakt tillkommer)

Beställ med ett mail till bokshop@minsektor.se eller ett fax till 08-571 541 12. Uppge titel, antal, leverans- och fakturaadress.

Bli den första att lämna en kommenter på "Våga chefa – när du måste ta ledningen"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.