Annons

Utmärkt äldreomsorg – från medelmåttigt äldreboende till Sveriges bästa

Utmärkt äldreomsorg – en handbok i verksamhetsutveckling tar sin utgångspunkt i Lillekärrs äldreboende och deras utveckling från en medelmåttig arbetsplats till utmärkelserna Sveriges Bästa Arbetsplats, Sveriges Friskaste Arbetsplats, Stora Arbetsmiljöpriset och Göteborgs Stad Kvalitetsutmärkelse. Vad är hemligheten? Kan andra lyckas med samma sak? Genom att studera Lillekärr har författarna hittat 13 områden som bidragit till framgången. Det handlar om bland annat ledarskap, organisation, bemötande och kvalitetsarbete. Boken tar upp alla områdena och beskriver dem på ett tydligt och handfast sätt.

För att verkligen åstadkomma varaktig förändring innehåller boken också ett arbetsmaterial som steg för steg ger vägledning kring hur man kan skapa utveckling på sin egen arbetsplats.
Utmärkt äldreomsorg – en handbok i verksamhetsutveckling vänder sig till såväl chefer som medarbetare. Den ger kunskap och utgör ett praktiskt stöd för att förbättra verksamheter inom äldreomsorg och annan vård och omsorg.

Författare: Christer Ackerman och Karin Vikström Brennermark
Pris: 223 kr inkl moms. Frakt tillkommer.
Beställ med ett mejl till bok@minsektor.se.Uppge titel, antal, leveransadress och faktureringsadress.

Har du läst boken? Skriv gärna en kommentar om vad du tycker om den.

Om skribenten

Lill Jansson
Redaktör för Äldrenytt.se
Telefon: 0735-315237 | Twitter: lilljansson | E-post: lill@minsektor.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.