Annons

Undrar hur den här maten smakar?

Jag testade ”hemtjänstmaten” i min hemkommun under hela mars månad. Mitt betyg var ”ok”, men inte mer (och mat ska vara lite mer, tycker jag). Den här maten är tillagad av en andra än de som levererar till min hemkommun, nämligen Dafgårds från Källby utanför Lidköping (min man är från Lidköping, därför vet jag var det ligger). Undrar hur den smakar? Jag kanske ska proväta även den? Dafgårds var i allafall med på mässa Leva & Fungera härom veckan och sa att de har lite synpunkter på maten som serveras i äldreomsorgen. Hör av er med de synpunkterna Dafgårds! Och skicka lite mat som jag kan betygsätta 🙂  //Lill  PS. En sak kan vi i allafall konstatera. Det ser så mycket godare ut när man serverar maten på en tallrik, jämfört med att äta direkt ur lådan. Och ser det godare ut, smakar det godare. Så enkelt är det.

LÄS MER:  Veckans nyhetsbrev 3 sep 2020

Om skribenten

Lill Jansson
Redaktör för Äldrenytt.se
Telefon: 0735-315237 | Twitter: lilljansson | E-post: lill@minsektor.se

Bli den första att lämna en kommenter på "Undrar hur den här maten smakar?"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.