Annons

Undersköterska – mitt drömjobb?

Jag är en nyexaminerad undersköterska som jobbar som sommarvikarie inom hemtjänsten under sommaren. Jag har under studietiden lärt mig mycket bra och har även haft nytta utav mina praktikperioder där man fått se hur verkligheten egentligen ser ut. Jag insåg mer och mer under mina tre år på min skola hur rätt omvårdnad faktiskt var för mig. Men nu kommer jag till det som jag vill säga! När man kommer ut och jobbar så inser man att de högsta hönsen som bestämmer om vad som ska prioriteras (eller inte prioriteras) har för värderingar. De är förmodligen inte fullt medvetna om att de själva en vacker dag kommer att bli gamla och i behov av stöd. Läs mer på nwt.se>>

LÄS MER:  Hur har ni vinterombonat vid plexiglaset?

Om skribenten

Lill Jansson
Redaktör för Äldrenytt.se
Telefon: 0735-315237 | Twitter: lilljansson | E-post: lill@minsektor.se

Bli den första att lämna en kommenter på "Undersköterska – mitt drömjobb?"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.