Annons

Stekt fiskfilé med tartarsås, potatis och ärtor

Mmmm, underbar tartarsås med kraftig smak av pickles och annat gott. Jag brukar inte gilla såser av den här typen, men den här var fantastiskt god – nästan så att jag skulle vilja ha receptet! Men tyvärr, resten av maten håller inte måttet. Fisken, som är panerad, är degig. Det funkar helt enkelt inte att distribuera panerad mat på det här sättet med annat än att man steker upp fisken innan man ska äta den. Potatisen kommenterar jag inte ens, ni vet vad jag tycker.

Lills betyg
Smak: 2
Tartarsås: 5 (fast man kan ju inte leva på tartarsås allena)
Lukt: 1
Utseende: 3

LÄS MER:  Schemaläggning då och nu

Om skribenten

Lill Jansson
Redaktör för Äldrenytt.se
Telefon: 0735-315237 | Twitter: lilljansson | E-post: lill@minsektor.se

1 Comment on "Stekt fiskfilé med tartarsås, potatis och ärtor"

  1. Det ser ganska gott ut men jag har också hört många säga att potatisen aldrig är god jag undrar varför de fortsätter att servera potatis.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.