Annons

Sommarsol i Vejbystrand bjuder in till Öppet hus den 2 juni

På Anhörigriksdagen träffade jag Kenneth Dämbäck från Sommarsol i Vejbystrand. Han gav mig en inbjudan till Öppet hus den 2 juni. På inbjudan står det så här (ja, du som läser det här är också inbjuden): 

Sommarsol i Vejbystrand har nöjet att bjuda in till Öppet Hus den 2 juni mellan 12.00 och 17.00. Tillsammans med våra samarbetspartners har vi nöjet att visa vår verksamhet och bjuda in till föreläsningar och uppvisningar. Restaurangen erbjuder lunch för 59 kr (Rimmad lax med dillstuvad potatis eller rostbiff med pastasallad). Är du sugen på något mindre erbjuder vår Cafeteria kaffe och hembakt för 26kr.
Förutom möjligheten att se vår verksamhet med dagrehabilitering för multimodal smärta, vår restaurang, vårt SPA med ex. Zumba och vattengymnastik ,visar Vårdscentralen i Förslöv upp sin filial för BVC på Sommarsol.
Fasta programpunkter
12.00 Restaurangen öppnar
13.00 Föreläsning om sexualitet och funktionsnedsättning med Sophie Brander från Livsanda. Föreläsningen beräknas till två timmar.
14.30 Uppvisning av Zumba Atomics
15.15 Föreläsning ”Personlig assistans ur ett föräldraperspektiv” med Camilla Nilsson från Frösunda. Föreläsningen beräknas ta 45 min.
Under hela dagen kan du träffa representanter från våra samarbetspartners; DHR, Vårdcentralen i Förslöv, HEA Medical, Findus, Sandgårdens Gårdsbutik, Frösunda, Livsanda och Minicrosser.

Kontakta Sommarsol om du vill veta mer…

Om skribenten

Lill Jansson
Redaktör för Äldrenytt.se
Telefon: 0735-315237 | Twitter: lilljansson | E-post: lill@minsektor.se

Bli den första att lämna en kommenter på "Sommarsol i Vejbystrand bjuder in till Öppet hus den 2 juni"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.