Annons

Skidåkning och tankar om åldrande

Jag är tillbaka efter en vecka i Österrike. Det var skidåkning i sol och skidåkning i dimma och hårda vindar. Men oavsett väderlek slogs jag av hur många äldre det var som åkte i backarna, människor som närmar sig åttio år, om jag gjort rätta bedömningar. Härligt att se, och återigen tankar om hur olika det kan vara. Det är naturligtvis häftigt att tänka sig att jag kommer att åka skidor även när jag blir äldre, men som alltid; vi vet aldrig hur vår egen ålderdom kommer att te sig, kanske håller vi oss friska och alerta, kanske inte. En dag i sänder är det som gäller.

LÄS MER:  Schemaläggning då och nu

Om skribenten

Lill Jansson
Redaktör för Äldrenytt.se
Telefon: 0735-315237 | Twitter: lilljansson | E-post: lill@minsektor.se

1 Comment on "Skidåkning och tankar om åldrande"

  1. Så sant Lill,
    Jag siktar in mig på 72 i november. Självklart en dag i taget och med full insikt om att jag sannolikt inte har evigt liv…
    Jag håller ett ganska högt arbetstempo i mitt jobb som film- och tv-makare. Ägnar mig nu ideellt åt att bevaka våra stackars politiker i Sollentuna 🙂 Jag får en hel del tips från den här bloggen. Bra. http://www.tvsollentuna.se är vår hemvist. Där finns både textnyheter och video i bra format. Jag sänder ett ’vanligt tv-program’ i lokal-tvkanalen i Sollentuna. Det är samma inslag som ligger på nätet.

    väl mött
    Bosse W

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.