Annons

Senaste nyhetsbrevet torsdagen den 21 januari 2021

Falleri, fallera….Jag har trillat! Halkat på en isfläck! Ambulans, knäskada, spjälkning av ben, kryckor, inte gå ut i snövädret och rehabilitering x antal veckor. Just nu har jag inte alls svårt att föreställa mig hur det kan vara för äldre; livrädda att falla, snubbla på en mattkant, svårt att gå, behöva be om hjälp med att handla och transportera sig, inte få komma ut på promenad, ostabila ben osv osv… precis så är det för mig. Och denna tid är bara som en blinkning om man jämför med hur många äldre har det i åratal och nu med en isolering o pandemi som toppen på det. Fy bubblan!! Läs mer i veckans nyhetsbrev >>>

Om skribenten

Linda Marklund
VD och Marknadsansvarig Min Sektor AB
Telefon: 0703-404020 | Twitter: | E-post: linda@minsektor.se

Bli den första att lämna en kommenter på "Senaste nyhetsbrevet torsdagen den 21 januari 2021"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.