Annons

Sänk inte ersättningen till de nystartade hemtjänstföretagen

Sänk inte ersättningen till de nystartade hemtjänstföretagen. Det är i ett känsligt uppbyggnadsskede. Det uppmanar Janerik Lindh, 76 år, som drabbats av en stroke och nu får daglig hjälp i hemmet.Trots att han principiellt är mot privatiserad äldreomsorg valde han Barbro Östberg och Addera Omsorg som utförare. – Det ångrar jag inte. Jag uppskattar att jag kan välja vilka jag vill ska komma hem och hjälpa mig med de basala vardagssysslorna, betonar han. Läs mer på helahalsingland.se >>

 

LÄS MER:  Förändringsbenägenhet

Om skribenten

Lill Jansson
Redaktör för Äldrenytt.se
Telefon: 0735-315237 | Twitter: lilljansson | E-post: lill@minsektor.se

1 Comment on "Sänk inte ersättningen till de nystartade hemtjänstföretagen"

  1. det lyder spændende med ksrdtnunuan. Var det tættere på, kom vi gerne forbi.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.