Annons

Så väljer du rätt äldreomsorg – en guide för äldre och anhöriga

Så väljer du rätt äldreomsorg – en guide för äldre och anhöriga är en enkel och matnyttig guide för dig som funderar på hur du vill ha det när du blir äldre.

Boken ger dig tips och råd när du ska välja äldreomsorg – åt dig själv eller åt en närstående. Den är lätt att slå i och kan läsas från början till slut eller i valda delar beroende på dina behov eller önskemål. Vad finns det för olika slags hjälp att få? Vad har du för rättigheter och vad är rimligt att begära? Vad är viktigt att tänka på när du ska välja mellan olika utförare? Vad gör du som anhörig om du inte är nöjd med den vård som din närstående får? Dessa frågor och många fler besvaras i boken.

Precis som vi behöver information inför till exempel föräldraskap och skolstart behöver vi också vägledning inför ålderdomen. Det kan vara mycket att sätta sig in i, men med boken Så väljer du rätt äldreomsorg får du en bra översikt och en god förberedelse inför dina vägval.

Om författarna
Claes Björck är beteendevetare och konsult med lång erfarenhet som chef både inom den kommunala och inom den privata äldreomsorgen. Anna Bidö är frilansjournalist med många års erfarenhet av arbete som vårdbiträde inom äldreomsorgen.

Antal sidor: 112, mjukband

Pris: 159 kr exkl frakt

Beställ med ett mejl till bok@minsektor.se

Uppge titel, antal, leveransadress och faktureringsadress

Har du läst boken? Skriv gärna en kommentar om vad du tycker om den.

Om skribenten

Lill Jansson
Redaktör för Äldrenytt.se
Telefon: 0735-315237 | Twitter: lilljansson | E-post: lill@minsektor.se

Bli den första att lämna en kommenter på "Så väljer du rätt äldreomsorg – en guide för äldre och anhöriga"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.