Annons

Så lyckas du som medarbetare

Det finns väldigt många böcker om hur man lyckas som chef. Men hur många finns det för företagens grundbult medarbetarna? Här är den, en efterlängtad och praktisk handbok för alla anställda!

Det är medarbetare på alla nivåer som ser till att hjulen snurrar i företag, organisationer och överallt annars där arbete ska utföras. Varför talas och skrivs det då så lite om vad som krävs för att lyckas bra som medarbetare? Den här boken är en verkligt praktisk handbok för alla anställda. Den beskriver enkelt och medryckande hur du på bästa sätt planerar och genomför dina arbetsuppgifter, och i tid dessutom! Den berättar hur du kan leva med besvärliga kolleger och varför det är så viktigt att du lär känna dig själv för att du ska lyckas i samarbetet med andra.

Du får också tips om hur du planerar din tid bättre, hur du får kontroll över e-postfloden och hur du använder utvecklingssamtal konstruktivt!

Författare: Lisa Wade 
Översättare Birgit Lönn
ISBN 9789177387701
Sidantal 224
Bindningstyp Inbunden
Pris 197 kr. (moms och frakt tillkommer)

 
Beställ med ett mail till bokshop@minsektor.se eller ett fax till 08-571 541 12. Uppge titel, antal, leverans- och fakturaadress.

Bli den första att lämna en kommenter på "Så lyckas du som medarbetare"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.