Annons

Reimersdals äldre lugnas med kärlek

45 000 demenssjuka medicinerades förra året med antipsykotiska läkemedel, visar siffror från Socialstyrelsen. Men bilden stämmer inte överens med verkligheten på Lunds äldreboenden, visar Skånska Dagbladets rundringning. Läs mer på www.skanskan.se>>

Om skribenten

Lill Jansson
Redaktör för Äldrenytt.se
Telefon: 0735-315237 | Twitter: lilljansson | E-post: lill@minsektor.se

2 Comments on "Reimersdals äldre lugnas med kärlek"

  1. Jobbar själv inom äldrevård i Lund och det kanske är så på Reimersdal men tyvärr stämma det inte på min arbetsplats. Men vad kan man förväntar sig av en oengagerad läkare, oengagerade SSK och många oengagerade USK/VB! Jag skulle aldrig vilja vara en boende på min arbetsplats, tyvärr.

  2. anställd på Reimersdal | 11 mars, 2011 kl. 16:23 | Svara

    Jag skulle inte vilja vara boende på min arbetsplats heller ska jag be och få tala om. Det är sällan vi har fått extra personal när någon boende är orolig, vi får till och med tjata på cheferna att sätta in vak till någon som ligger döende, hur bra verksamhet är då detta?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.