Annons

Phoniro presenterar avsnitt 14: Nu tar bloggen en paus, men fortsätt reflektera, agera och diskutera med oss

Under våren har vi tillsammans med förvaltningschef Ann diskuterat och jobbat med införande av it-system i äldreomsorgen och allt som det kan bära med sig av toppar och dalar. Ann finns inte, men vi finns, Tony och Johanna. Och alla problem som Ann har ställts inför finns. Vartenda ämne som har tagits upp i bloggserien bygger på verkligheten. Vi har fått många reaktioner när vi varit ute och träffat kommuner över landet. Flera som känner igen och många som tycker det är bra. Detta tycker vi såklart har varit det bästa med bloggserien, att möta reaktioner och att få diskutera. Att få bekräftat att det vi har skrivit har lästs och reflekterats och diskuterats i lokaler och runt fikabord över hela landet.

Även om bloggen från nu tar en paus så tar inte Tony och Johanna paus. För dig som vill fortsätta diskutera så kontakta oss på tony.hognelid@phoniro.se eller johanna.lethin.jacobson@phoniro.se Följ oss som @PhoniroSystems på Twitter där vi delar och tar upp aktuella inlägg som rör äldreomsorg. Eller följ Phoniro på Facebook.

Vill du använda våra blogginlägg som diskussionsunderlag eller workshops för intern kickoff eller kurs? Du är välkommen att använda materialet fritt. Om du känner du vill ha stöd eller kursledare så finns vi redo att hjälpa er med genomförandet av workshops. Kontakta Johanna för mer info. Är du intresserad av det projekt som Tony berättade om i förra veckan? Det som hjälper cheferna med att fatta rätt beslut i tiden i en proaktiv anda. Precis som att Tony och Johanna finns på riktigt så finns även detta projekt på riktigt. Kontakta Tony för mer info.

För dig som tänkt besöka Almedalen i sommar så är du varmt välkommen till Phoniros seminarium den 29 juni kl 11-12 i samarbete med CareTech, där vi diskuterar digitaliseringens utveckling och välfärdsteknologins förutsättningar. Läs mer här om eventet.
——————————————————————————————————————-

Vi står inför ett paradigmskifte. Tekniken har kommit för att stanna. Hur kan vi bäst dra nytta av den teknik som erbjuds för att uppnå kvalitet för individ, personal och beslutsfattare? Under våren har vi publicerat avsnitt om Ann Persson som är förvaltningschef i äldreomsorgen, och hennes resa för att utveckla verksamheten. Ann har tillsammans med Tony Högnelid och Johanna Lethin Jacobson infört nytt it-system i äldreomsorgen. En resa som kommit att innehålla många fallgropar, precis som i verkligheten. Ann Persson är en fiktiv person och finns inte på riktigt. Det gör inte heller kommunen eller verksamheten hon arbetar i. Men även om Ann inte finns på riktigt, så vet vi att det finns många som hon runt om i landet och som står inför samma utmaningar.

Omsorg_teknik_sant-1

Bli den första att lämna en kommenter på "Phoniro presenterar avsnitt 14: Nu tar bloggen en paus, men fortsätt reflektera, agera och diskutera med oss"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.