Annons

Om oss

Flera hundratusen personer är dagligen delaktiga i den svenska äldreomsorgen. Vårdpersonal, chefer, politiker, anhöriga, frivilligarbetare, forskare, journalister, utbildare och andra grupper. Det är med andra ord en stor bransch, som de närmaste åren, i takt med att de äldre blir fler och fler, kommer att bli ännu större.

Med Äldrenytt.se vill vi dra vårt strå till stacken i arbetet med att modernisera och utveckla den svenska äldreomsorgen. Vi gör det genom att leverera omvärldsbevakning. På Äldrenytt.se hittar du som läsare dagligen nyheter, artiklar, forskning, nya produkter och tjänster och mycket annat som du har nytta av.

Bakom Äldrenytt.se står Min Sektor AB, ett företag som vi startade 2001 för att få fart på informationsspridningen i äldreomsorgen. Sedan dess finns vi i olika former på webben; nyhetsbrev, blogg, facebookgrupp/sida, twitterflöde, Instagram och YouTube. Vår tanke är att det ska vara enkelt att hålla koll på vad som händer. Har du förslag på hur vi kan bli ännu bättre, får du mer än gärna höra av dig!

Vänliga hälsningar från Linda Marklund och Lill Jansson

Linda Marklund

VD och Marknadsansvarig Min Sektor AB

Telefon: 0703-404020
Twitter:
E-post: linda@minsektor.se

Läs artiklar skrivna av Linda

Lill Jansson

Redaktör för Äldrenytt.se

Telefon: 0735-315237
Twitter: lilljansson
E-post: lill@minsektor.se

Läs artiklar skrivna av Lill