Annons

Nytt nyckelfritt lås!

Nu kan man sänka kostnaderna för hemtjänsten. Om man slipper hantera alla nycklar inom hemtjänsten så finns massa tid att spara. Stämmer det?!! Jag har i alla fall varit och tittat på ett helt nytt nyutvecklat lås och låssystem. Ett nyckelfritt lås. Det är ett lås som öppnas med hjälp av mobilen. Smart. Tanken är att det skall användas av bland annat hemtjänsten så de slipper hantera alla olika nycklar, åka fram och tillbaka, hämta/lämna nycklar mm och på så sätt spara tid.

– Vi har lyssnat på våra kunder, vilka behov de har och vad de prioriterar. Utifrån det har vi tagit fram en lösning som uppfyller de krav och önskemål de har. Det här är vårt bidrag för att stärka kommunernas ekonomi och effektivitet vad gäller hemtjänst och hemsjukvård i det rådande ekonomiska läget, säger Fredrich Dahlman, VD för Tunstall Norden AB.

 Låset fungerar utan batterier och man vrider på delar av låskolven, likt ett kassaskåp, när man tryckt in rätt kod på mobilen. Dörren ser precis ut som en vanlig dörr från utsidan. Behörigheten till programvaran mm kan skickas via mobilnätet till personalen. En larmmottagning som är bemannad dygnet runt kan hjälpa vikarier eller vårdpersonal som behöver rycka ut och ta sig in till brukaren utan att först åka och hämta fysiska nycklar.Låter som en smart idé och säker. Jag ser ju hellre att det är registrerat vem som har tillgång till att ta sig in i min gamla mammas hus än att hennes husnycklar kanske hamnar i orätta händer mm.

 

Låset heter Smith Lock och lanseras just nu för full av Tunstall AB. Läs mer här om du är intresserad >>

Om skribenten

Linda Marklund
VD och Marknadsansvarig Min Sektor AB
Telefon: 0703-404020 | Twitter: | E-post: linda@minsektor.se

Bli den första att lämna en kommenter på "Nytt nyckelfritt lås!"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.