Annons

Ny sammanställning varnar för framtida personalbrist inom äldreomsorgen

Antalet personer i Stockholms län som är 65 år eller äldre kommer att öka avsevärt inom en tjugoårsperiod, vilket kommer att leda till kraftigt ökade behov av äldreomsorg. Konkurrensen om arbetskraften inom den framtida äldreomsorgen är därmed ytterligare en av de stora utmaningar som länet står inför, visar en sammanställning som Länsstyrelsen presenterar i dag. Läs mer på på lst.se>>
LÄS MER:  Nyhetsbrev 24 september 2020

Om skribenten

Lill Jansson
Redaktör för Äldrenytt.se
Telefon: 0735-315237 | Twitter: lilljansson | E-post: lill@minsektor.se

1 Comment on "Ny sammanställning varnar för framtida personalbrist inom äldreomsorgen"

 1. Hej!

  Jag vill arbeta hos dig på Äldreomsorgsbloggen arbetsplats som timanställd. Jag kan arbeta dag, kväll och helg. Jag har erfarenhet från vård och omsorg. Nu studerar jag på Sfi-vård på Centrum Vux. Jag har praktik fyra dagar i veckan på Haninge Hemtjänst och teori på fredagar. På min praktik gör jag hjälper till med att duscha boende, mata, lagar mat, städa, handla m.m.

  På min fritid tycker jag om att läsa böcker, spela tennis, rita, vara med kompisar och vara vid dator.

  Mina referenspersoner

  Jonas Storm, sfilärare, Centrum Vux, 070-94 73 538

  Hoppas på en positiv respons från dig.

  Med vänliga hälsningar

  Ramish Afshar

  Södrajordbrovägen 27

  c/o Sadiqi

  137 65 Jordbro.

  Mobil: 070- 42 97 651

  Mailadress: star_zara4@hotmail.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.