Annons

Mer nytta och glädje till våra kunder

För er som inte hade möjlighet att vara med på MVT 2015 kan vi berätta att det var en väldigt bra mässa, för både besökarna och för oss utställare. Som leverantör är det alltid lärorikt att få prata med kunder och andra, som är nyfikna på våra tjänster. Vi lär oss mer om mässbesökarnas behov och mässbesökarna lär sig mer om vilka produkter och tjänster som finns inom välfärdsteknologin.

Förutom alla intressanta samtal i vår monter var vi på Phoniro även med och talade välfärdsteknik från en scen. Johanna Lethin Jacobson pratade tillsammans med Lars Ragnarsson från Tieto, som är en av våra samarbetspartners, om hur smarta IT-stöd lösgör tid till vård- och omsorgstagare. Och det kändes bra, att göra det tillsammans med Tieto. För vi på Phoniro gillar verkligen att samarbeta med andra aktörer. Genom att göra det kan vi leverera ännu mer nytta och glädje till våra kunder och dessutom lär vi oss själva mer på vägen. Här kan ni se en intervju med Phoniros Johanna Lethin Jacobson och Jörgen Löf från Tieto…

Tack för bra dagar på MVT2015, alla besökare och samarbetspartners!

Phoniro Systems lösningar finns samlade i en och samma IT-plattform. Den heter Phoniro Care och den passar för hemtjänsten, särskilda boenden, hemsjukvården och verksamheter för personer med funktionsnedsättning.

 

Bli den första att lämna en kommenter på "Mer nytta och glädje till våra kunder"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.