Annons

Markus Pettersson – underskötare på Sommarsol

Sommarsol i Vejbystrand finns toppmöjligheter till rehabilitering, rekreation, spa och konferenser. Här arbetar olika yrkeskategorier för att du som gäst ska få ut så mycket som det bara går av din vistelse. På Äldreomsorgsbloggen får du möta några av dem. Får vi lov att presentera Markus Pettersson – underskötare på Sommarsol:


Antal år som Markus har arbetat på Sommarsol: 10

Gillar mest med Sommarsol: Variationen – att få hjälpa gästerna med olika saker

För Markus började det med ett sommarjobb. Han hörde talas om Sommarsol, tyckte att det verkade vara en spännande plats och beslöt sig för att testa. Sedan blev han kvar. För att han trivs så bra. Han gillar att arbeta med service och han gillar att hjälpa gästerna med att duscha eller fixa till det på rummet eller allt det andra som vi människor kan behöva hjälp med.

Så gillar han att vara på Sommarsol. ”Det är bara några hundra meter till havet och på sommaren är här fantastiskt. Vi har en särskild badbuss och badvakter och alla som vill kan bada i havet. Många som kommer hit har inte kunnat bada på många år, men här är det möjligt”, säger Markus och jag tänker att det är verkligen mycket som är möjligt här – för alla. Lokalerna är helt anpassade efter gästernas behov. Här kan alla ha det gott och det spelar ingen roll om du har en funktionsnedsättning eller något hjälpmedel eller om man inte har det. Tillgänglighet är det som gäller. ”Sandstranden här är fantastisk”, säger Markus när jag ska gå, och jag tänker att det kanske vore något. Att åka hit i sommar.

Om skribenten

Lill Jansson
Redaktör för Äldrenytt.se
Telefon: 0735-315237 | Twitter: lilljansson | E-post: lill@minsektor.se

Bli den första att lämna en kommenter på "Markus Pettersson – underskötare på Sommarsol"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.