Annons

Många sugna på gamla kakrecept

Kakboken ”Gamla tanter bakar gamla recept” har blivit en försäljningssuccé. Boken gavs ut i december och över 400 av de 500 exemplaren har redan gått åt. I går såldes ytterligare över 20 på Stadsbiblioteket på årets första temalördag. Läs mer på hd.se>>

LÄS MER:  Schemaläggning då och nu

Om skribenten

Lill Jansson
Redaktör för Äldrenytt.se
Telefon: 0735-315237 | Twitter: lilljansson | E-post: lill@minsektor.se

7 Comments on "Många sugna på gamla kakrecept"

 1. Karina Persson | 25 maj, 2011 kl. 15:57 | Svara

  Hej
  Jag har letat länge efter den här boken. Var kan jag köpa den? Min mamma är 85 år i år och bakar något nytt var vecka. Hon hade blivit jätteglad om hon kunde få köpa ett ex.

 2. Karin Skogmark | 6 december, 2011 kl. 12:28 | Svara

  Hör av er om boken till anhörigcentrum i Landskrona kommun. Där jobbar äldrepedagogen Maria Colberger som drivit igenom det här lysande projektet!

 3. jag vill gärna ha gamla kakresept allting bakat på min mejladress

 4. fick ingenting

 5. Birgit Fremred | 14 september, 2015 kl. 16:34 | Svara

  Önska få gamla tanter bakar gamla recept gärna på mailen. Min mamma bökade oftast utan recept . Min pappas kusin 92 år älskar att baka och skulle säkerligen gärna baka gamla recept som hon glömt tillsammans med barnbarnen och låta recepten gå vidare …
  Vänligen Birgit Fremred Norrköping

 6. Jan Olov Nyqvist | 7 december, 2017 kl. 12:48 | Svara

  Letar receptet på HERRKAKOR, småkakor. Har någon av er receptet, vill jag gärna att ni skickar det till mig.
  Jan Olov

  • Marianne Csrlsson | 12 oktober, 2019 kl. 16:15 | Svara

   Har du fått ngt svar på de här åren? Jag har följande recept: 2hg smlr, 2 hg socket, 3 hg mjöl, 1 hg hackad mandel, 1 liten burk kanel, 2 tsk hjorthornssalt. Arbetas ihop, vila i kyl, forma bollar, doppa i uppvispad äggvita samt docket. Grädda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.