Annons

Måndag till fredag gäller inte för alla

Måndag till fredag, så ser arbetsveckan ut för min del, och för många andra. Men inte för alla. Det borde väl vara åtminstone en miljon människor i det här landet som jobbar även på helger. Kanske fler. Därför blir jag förvånad varje gång jag läser tidningsartiklar som handlar om yrkeslivet, karriär, jobbångest och allt vad det är – journalisterna verkar fortfarande utgå från att alla jobbar måndag till fredag. Konstigt, för det gör de väl knappast själv.

Det här skulle jag vilja se utanför mitt fönster. Fast det gör jag naturligtvis inte. I Göteborg är det regn och blåst som gäller. //Lill

LÄS MER:  Hur har ni vinterombonat vid plexiglaset?

Om skribenten

Lill Jansson
Redaktör för Äldrenytt.se
Telefon: 0735-315237 | Twitter: lilljansson | E-post: lill@minsektor.se

Bli den första att lämna en kommenter på "Måndag till fredag gäller inte för alla"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.