Annons

Mamma och pappa dricker nypondryck från Liva Energi

Mina föräldrar fortsätter att testa mat och dryck från Liva Energi. Det betyder mat och dryck som innehåller extra mycket energi och protein. På så vis får man i sig det man ska även om man äter en mindre portion. För precis det gör många äldre människor, äter mindre portioner – och det betyder ofta undernäring. Med mat och dryck från Liva Energi kan man äta mindre och ändå få i sig det man behöver.  

Mamma och pappa har tidigare testat äpplepaj och potatismos. Den här gången får de smaka på nypondrycken. Den är perfekt som mellanmål och kan drickas både kall och varm. Pappa föredrar den varm och vill egentligen äta den med sked och mandelbiskvier. Men eftersom jag inte har några biskvier hemma, dricker han den istället. Mamma provar nypondrycken kall.

 Båda gillar nypondrycken och mamma läser som vanligt noggrant igenom innehållsförteckningen och konstaterar att drycken innehåller all den näring och all den energi som den ska. När jag frågar hur nypondrycken smakar, är de överens om att den har en tydlig smak av nypon, att den är lagom söt och att den inte har den där lite pulvriga smaken som nypondryck man blandar själv ibland kan ha. Dessutom är förpackningen enkel att öppna och enkel att hälla ur, vilket inte är oväsentligt. De tar var sitt glas till och pratar sedan om att nypondrycken säkert kan användas som bas i en drink, för så god är den. // Lill

Om skribenten

Lill Jansson
Redaktör för Äldrenytt.se
Telefon: 0735-315237 | Twitter: lilljansson | E-post: lill@minsektor.se

Bli den första att lämna en kommenter på "Mamma och pappa dricker nypondryck från Liva Energi"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.