Annons

Mamma och pappa äter mat från LIVA ENERGI

Mina föräldrar - två personer som uppskattar god mat

Det här är mina föräldrar. Två personer som är mycket förtjusta i god mat, och i åtminstone min mamma lägger en hel del tid på att experimentera i köket och utveckla sina recept. De äter inte vad som helst, utan är kräsna, det är ingen idé att säga något annat. Och just därför, för att de är så kräsna, så ingår de i vår matpanel när vi nu framöver ska testa en del av den specialmat för äldre som finns på marknaden.

Vi börjar med de maträtter som kommer från liva energi, som satsar på mat som är extra energiberikad, för att människor ska få i sig den energi de behöver även om man inte äter så stora portioner. Jag bjöd hem mamma och pappa och serverade dem liva energis Bondomelett och bad dem säga vad de tyckte. Omeletten kan tillagas i mikrovågsugn, i ugn och i stekpanna. Jag bjöd mamma och pappa på två olika varianter. Den ena från mikron och den andra från ugnen.  

Den här omeletten har tillagats i ugnen och har därför en vacker färg på ovansidan

 

Så här sa annars mamma:

          – Förvånansvärt god

          – Förvånansvärt matig

          – Den behöver lite salt och peppar

 

Så här sa pappa:

          – Får jag så här god mat när jag flyttar till hemmet är jag mer än nöjd

          – Jag vill gärna ha lite tabasco på, har du det hemma?

          – Bra med en omelett som man bli mätt på

 

Ni hör? Två förvånade föräldrar, som egentligen bara ville komplettera med lite kryddor. //Lill

Om skribenten

Lill Jansson
Redaktör för Äldrenytt.se
Telefon: 0735-315237 | Twitter: lilljansson | E-post: lill@minsektor.se

Bli den första att lämna en kommenter på "Mamma och pappa äter mat från LIVA ENERGI"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.