Annons

Lycka till allesammans

Det är mycket Corona nu. Rekommendationerna och råden om hur vi ska agera för att förhindra smitta är många. Alltifrån att tvätta händerna noggrant, nysa i armvecket till att inte resa till vissa länder. Varje dag kommer nya rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och själv har jag aldrig tvättat händerna så ofta och så länge som jag gör nu och jag tänker inte resa till något av de länder som UD avråder från resor till. När Folkhälsomyndigheten eller UD eller någon annan myndighet ger mig råd, följer jag dem. Inte för att jag tror att de har full koll på allt (hur ska de kunna ha det), utan för att de helt säkert har bättre koll än jag och många andra som uttalar sig. Bättre koll än de flesta kommer ni ha och behöva ha framöver. För hittills pekar allt på att det är de äldre, och inte minst äldre som har sjukdomar av olika slag, som drabbas hårdast av en smitta, och det är precis just den gruppen ni träffar varje dag i ert arbete och dem ni behöver skydda. Det är ett stort ansvar. Så stå stadiga och Lycka till allesammans.

LÄS MER:  Förändringsbenägenhet

Om skribenten

Lill Jansson
Redaktör för Äldrenytt.se
Telefon: 0735-315237 | Twitter: lilljansson | E-post: lill@minsektor.se

Bli den första att lämna en kommenter på "Lycka till allesammans"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.