Annons

Lämna synpunkter på innehållet här!

Här kan du skriva din fråga, lämna en synpunkt eller något annat ang Verksamhetsutvecklingen som Tony Högnelid presenterar den. Vill du kontakta honom direkt på mail går det också bra. tony.hognelid@phonirosystems.se

4 Comments on "Lämna synpunkter på innehållet här!"

  1. Man blir lite nyfiken om det kommer hända något drastiskt om vi byter regering..

  2. Hej Karin! Blir lite nyfiken. Vad skulle kunna hända, tänker du? Jag menar utifrån perspektivet verksamhetsutveckling? // Lill

  3. Det skulle jag också vilja veta. Sen vill jag veta hur stort fokus som rekryterarna lägger på att mäta empatigraden på de arbetssökande till vården.

  4. Uppskattar mycket avsnittet som handlar om låg effektivitet och fokuserar på struktur och organisation. Det finns chefer som tycker att låg effektivitet beror på lata personal. Det är hos chefen ansvaret sitter. Jag hoppas att min chef har läst det här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.