Annons

KRAMAR

Åh vad jag saknar kramar. Kompiskramar, släktingskramar, tröstkramar, glädjekramar …ja ni fattar. Tack o lov så kramas vi i familjen och hunden får oförskämt många pussar o kramar men tänker på alla uteblivna kramar under 2020. Tänk hur många miljoner önskade kramar som inte blivit av under det gångna året …skrämmande.

Har sett lite olika förslag på hur man kan kramas smittsäkert men det är ju inte samma sak. Närhet är något de allra flesta av oss vill ha och när det nu inte går så skulle jag vilja slå ett slag för ”djur i vården”. En katt, en vårdhund, höns, fiskar att bry sig om …ja t o m hästar kan komma på besök på ett boende osv.

”Djur i vården”

…Hästar, Hundar, Fiskar, Höns, Robotkatter…

Självklart finns det personer och personal som är allergiska men det går att gosa med en robotkatt eller en docka också men känslan av närhet och omtanke är behov vi har.

Läs i artikeln här i nyhetsbrevet om vad forskare säger om bristen på oxytocin. Sååååå……boosta er med oxytocin på de sätt som går under nästa år så hoppas vi att vi snart kan kramas igen på riktigt med de som vill såklart!

LÄS MER:  Senaste nyhetsbrevet 210909

Om skribenten

Linda Marklund
VD och Marknadsansvarig Min Sektor AB
Telefon: 0703-404020 | Twitter: | E-post: linda@minsektor.se

Bli den första att lämna en kommenter på "KRAMAR"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.