Annons

Greppa vardagen, äldreomsorgsmässa i Varberg

I fredags åkte jag en snabbis till Varberg för att besöka Greppa vardagen i Varberg. Där träffade jag bl a Amelita Sättemo från Senior shop. Hon visade mig höst- och vinterkollektionen och bjöd in till modevisning senare på dagen.

Därefter pratade jag med Per Albinsson som arbetar med forskning och utveckling på Fou Socialcentrum. På deras hemsida finns massor av bra material att ladda ner och beställa – för dig som jobbar i äldreomsorgen. Per och jag pratade bl a om ledarskap i äldreomsorgen och han sa att framgångsnycklarna för ett bra ledarskap är engagemang, mod och tillit. Någon som säger något annat?

Om skribenten

Lill Jansson
Redaktör för Äldrenytt.se
Telefon: 0735-315237 | Twitter: lilljansson | E-post: lill@minsektor.se

Bli den första att lämna en kommenter på "Greppa vardagen, äldreomsorgsmässa i Varberg"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.