Annons

Kokt lax med citronsås, potatismos och amerikanska grönsaker

Det blir ingen bild idag. På något sätt raderade jag alla bilderna i kameran innan jag fått in dagens bild i datorn. Kan dock berätta att dagens rätt såg ut som de flesta rätterna sett ut. Lite färglös, håglös sådär.

I vanligt ordning smakade maten bättre än den såg ut, tycker jag. Laxen var lite torr, men det blir den ofta även när jag kokar den. Amerikanska grönsaker är ingen hit och jag undrar varför de tycker upp till var och varannan maträtt. Potatismoset var gott. Gott, men inte jättegott är ett samlat omdöme för dagen.

Lills betyg
Smak: 3
Lukt: 2
Utseende: 2

Nu är det helg och jag ska äta samma mat som resten av familjen. Mer mat blir det på måndag igen. Trevlig helg // Lill

LÄS MER:  Testande kvinnor

Om skribenten

Lill Jansson
Redaktör för Äldrenytt.se
Telefon: 0735-315237 | Twitter: lilljansson | E-post: lill@minsektor.se

Bli den första att lämna en kommenter på "Kokt lax med citronsås, potatismos och amerikanska grönsaker"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.