Annons

Jag vill inte bo med min älskade om jag blir demenssjuk

Det har varit en debatt om huruvida äldre par ska få bo tillsammans i rum/lägenhet på äldre dagar tillsammans. Jag läste i aftonbladet om Arne som inte får bo tillsammans med sin Anna, som blivit dement och var tvungen att flytta till ett demensboende, hon var för sjuk för att bo hemma. Arne ville flytta med Anna dit, men är för frisk för att få bo där. Nu vill regeringen att det ska bli en lag så att alla äldre ska få bo tillsammans de sista åren i livet. Läs mer på op.se>>

Om skribenten

Lill Jansson
Redaktör för Äldrenytt.se
Telefon: 0735-315237 | Twitter: lilljansson | E-post: lill@minsektor.se

Bli den första att lämna en kommenter på "Jag vill inte bo med min älskade om jag blir demenssjuk"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.