Annons

Jag tänker göra det nu (nej, jag har redan gjort det)

Det här boken kan jag inte motstå. Det är för många punkter som får mig att reagera, som hakar tag i sådant jag redan själv tänkt eller anat. Och då är jag verkligen inte någon som slukar allsköns självhjälpslitteratur. Men den här. Den vill jag ha. Den passar bra så här i början på året, tycker jag. Som en spark i baken. Jag tänker inte göra det nu. Jag har redan gjort det. Beställt ett ex till mig själv. Vill du läsa mer om boken och beställa till dig och varför inte till någon du känner, gör du det här… // Lill

Om skribenten

Lill Jansson
Redaktör för Äldrenytt.se
Telefon: 0735-315237 | Twitter: lilljansson | E-post: lill@minsektor.se

Bli den första att lämna en kommenter på "Jag tänker göra det nu (nej, jag har redan gjort det)"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.