Annons

Jag önskar att andra kunde ta efter

Storskalighet och strukturrationaliseringar gör att döden förvandlas till ett slags slentrian inom vården. Så förhöll det sig när min pappa avled på sjukhus för ett antal år sedan. Jag har det fortfarande i bittert minne. Födelse och död utgör ju livets stora processer och bör respekteras. Därför är det med värme jag tänker på bemötandet från er – undersköterskor, kökspersonal och sjuksköterskor – ja, alla, som arbetar på servicehuset Hantverkarn i Hofors. Min mamma hade förmånen att avlida i sitt hem på servicehuset 30 juni i år. Den respekt och omtanke ni visade min mamma och oss anhöriga kommer jag alltid att minnas med värme så länge jag lever. Läs mer på arbetarbladet.se>>

Om skribenten

Lill Jansson
Redaktör för Äldrenytt.se
Telefon: 0735-315237 | Twitter: lilljansson | E-post: lill@minsektor.se

Bli den första att lämna en kommenter på "Jag önskar att andra kunde ta efter"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.