Annons

Jag behöver ingen hjälp, jag klarar mig själv

En hel del av det man behöver kunna när man arbetar i äldreomsorgen kan man lära sig på en utbildning, eller lära sig genom erfarenhet. Men så ibland dyker det upp lite knivigare situationer. Då det finns något som talar för att jag som personal borde göra på det ena sättet, men även sådant som talar för att jag borde göra på det andra sättet. Eller på ett tredje sätt. Och inte sällan har de där tillfällena med etiska frågeställningar att göra. Läs mer på vår blogg om Omvårdnadslyftet…

Om skribenten

Lill Jansson
Redaktör för Äldrenytt.se
Telefon: 0735-315237 | Twitter: lilljansson | E-post: lill@minsektor.se

Bli den första att lämna en kommenter på "Jag behöver ingen hjälp, jag klarar mig själv"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.