Annons

Indisk mat på äldreboendet

Idag äter jag indisk mat till lunch. Gott, tycker jag.

Hur blir det i framtiden? Kommer jag att få indisk mat på äldreboendet?

Eller serveras det redan? Känner du till något äldreboende där det serveras indisk mat?

Om skribenten

Lill Jansson
Redaktör för Äldrenytt.se
Telefon: 0735-315237 | Twitter: lilljansson | E-post: lill@minsektor.se

2 Comments on "Indisk mat på äldreboendet"

  1. Ne, inte sett det.
    Hoppas innerligt matutbudet ändrat sig en aning om 50 år då det är jag som bor där, om äldreboenden ens existerar då. Det de erbjuds idag är till 70% mat som jag av egen fri vilja aldrig hade valt till mig själv.. så återstår att se hur det utvecklar sig i framtiden!

  2. Maten på ett äldreboende handlar nog för det mesta om vanlig husmanskost. Om 50 år hör kanske också indiskt mat o.s.v. till svensk husmanskost.
    Det viktiga tycker jag är att maten lagas nära helst på äldreboendet. Och att man inte snålar på maten t.ex (som på ett äldreboende) man av besparingsskäl bara gav ett halvt ägg till frukosten. Äldre äter som bekant lite, sådant snåleri borde vi få vara utan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.