Annons

Inblick i livet på ett bra äldreboende

Jag ska göra min APU (arbetsplatsförlagd utbildning) på ett äldreboende och surfar in på ”Ditt Laholm”. Där står det att Randerslund iRänneslöv har många nöjda boende. De ligger över snittet när det gäller produktivitet och trivsel. Där vill jag vara! Ränneslöv är ingen världsmetropol utan ett gammalt bondesamhälle. På vägen dit borrar sig doften av kogödsel in i näsan. Mitt ute i ingenstans finns människor med hjärtat på rätt ställe. De boende verkar ha levt långa och förhoppningsvis bra liv. Under min praktik får jag uppleva personalens goda omvårdnad av de äldre, jag blir rörd och tagen. Här är verkligen rätt person på rätt plats. Läs mer på hallandsposten.se…

LÄS MER:  Tack för Jerusalem Challenge

Om skribenten

Lill Jansson
Redaktör för Äldrenytt.se
Telefon: 0735-315237 | Twitter: lilljansson | E-post: lill@minsektor.se

Bli den första att lämna en kommenter på "Inblick i livet på ett bra äldreboende"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.