Annons

Inbjudan till seminarium – Så skapas entreprenörskap och förnyelse i vård och omsorg

Tid och plats: 11 november 2008, kl. 13.00-17.00 på Garnisonen konferens, Stora hörsalen, Karlavägen 100, Stockholm
Hur kan vi främja fler innovationer inom och i gränslandet till vård och omsorg? Hur ska de offentliga upphandlingarna av vård och omsorg bli bättre och enklare? Hur kan vi underlätta för företag att sälja våra svenska modeller för vård och omsorg på export? Hur kan vi underlätta för att skapa en hållbar marknad för en mångfald av vårdgivare inom offentligt finansierad vård och omsorg? Och hur kan framtidens sjuksköterskor, undersköterskor, läkare med flera också bli framtidens entreprenörer?

På seminariet presenteras vilka insatser vi föreslår för att lösa dessa frågor på lång och kort sikt. Vi låter forskare, kommuner, landsting och givetvis entreprenörer kommentera och diskutera förslagen till insatser.

Programförslaget tas emot av Socialminister Göran Hägglund och Äldreomsorgsminister Maria Larsson som ger sin syn på handlingsprogrammet och berättar vad regeringen vill uppnå med handlingsprogrammet.

Nutek bjuder tillsammans med Regeringskansliet, Sveriges Kommuner och Landsting och Almega in till en eftermiddag för att presentera och diskutera handlingsprogrammet för entreprenörskap och förnyelse i hälso- och sjukvård samt omsorg. För anmälan – http://eventus.trippus.se/förnyelsevårdomsorg11nov.

Läs mer >>

Välkommen!

Läs mer på www.nutek.se/vardomsorg om tidigare saminarier, aktuella rapporter och aktiviteter i projektet.

Med vänlig hälsning,

Hanna Sjöberg
Projektledare

LÄS MER:  Testande kvinnor

Om skribenten

Linda Marklund
VD och Marknadsansvarig Min Sektor AB
Telefon: 0703-404020 | Twitter: | E-post: linda@minsektor.se

Bli den första att lämna en kommenter på "Inbjudan till seminarium – Så skapas entreprenörskap och förnyelse i vård och omsorg"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.