Annons

I morgon bitti darrar jag

En del människor har svårt att vakna, även om man blir väckt av en väckarklocka. En del människor hör inte klockan, eller så hör man den men stänger av den och somnar om. Eller så vaknar man, tittar på klockan, ser inte vad visarna visar (eftersom linserna eller läsglasögonen inte är på), tror det är mitt i natten och att man vaknat av en slump, och somnar om igen. JAG ÄR EN SÅDAN MÄNNISKA. Jag är fyrtiofyra år men försover mig fortfarande ganska ofta och blir sen till morgonmöten. Fast nu hoppas jag att det är slut på det. Nu ska jag testa den här väckarklockan. Till den hör nämligen en liten platt dosa som man lägger under kudden, och så att säga lite lätt darrar tills man vaknar. Plus att klockan ringer naturligtvis, men en kraftfull signal. I morgon bitti har jag ett tidigt möte och fungerar den här klockan som den ska så kommer jag till mitt möte i tid. Företaget som säljer den här klockan tänker sig att det främst är äldre personer, äldre än jag, som ska ha glädje av den, och det är möjligen så. Men det finns väl fler som jag, som ännu inte tillhör gruppen ”äldre” men som ändå svårt att vakna på morgonen?

LÄS MER:  Veckans nyhetsbrev 27 aug 2020

Om skribenten

Lill Jansson
Redaktör för Äldrenytt.se
Telefon: 0735-315237 | Twitter: lilljansson | E-post: lill@minsektor.se

Bli den första att lämna en kommenter på "I morgon bitti darrar jag"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.