Annons

I den bästa av världar ber vi om er hjälp

I den bästa av världar, säger vi ibland när vi vill ha sagt att något kunde vara på ett annat sätt än det är, och som för att visa att vi är medvetna om just det. Eller så säger vi det för att släta över att vi (av någon oklar anledning) inte gjort det vi faktiskt hade kunnat göra, som någon slags ursäkt. Själv är jag inte särskilt förtjust i uttrycket, antagligen för att det påminner mig om att jag borde gjort annorlunda, att det fanns ett annat sätt att göra det på – vad det än gäller. Men. Nu tänker jag använda uttrycket i alla fall. Jag säger det för att vi har gjort en del förändringar på Äldreomsorgsbloggen, och för att i den bästa av världar hade bloggen nu varit perfekt. Fast det är den ju inte.

Till största delen är det bara utseendemässiga förändringar vi har gjort, och vi har gjort det för att underlätta läsningen för er som besöker bloggen.  Och vi har tänkt och kollat och tänkt och kollat igen. Och ändå vet vi att det fortfarande finns massor som kan bli ännu bättre och – hemska tanke – sådant som var bättre innan vi var där och petade. Så nu kan vi inte göra annat än att be om er hjälp. Ni som har tid och lust, kan ni hjälpa oss lite på vägen? Kan ni tala om för oss vad det är som kan bli bättre? Vad är det för typ av information ni saknar på Äldreomsorgsbloggen? Vad är det som är onödigt rörigt och gör det svårare för er att hitta det ni letar efter? Vad är det som är ser konstigt ut eller rent av är lite fult? Vi undrar. För vi vet att med er hjälp blir det lättare för oss att leverera lite mer nytta helt enkelt. Och vi vet ju också, att utan er – utan läsare – ja, då är vi ingenting. Då kan vi packa ihop. Och det vill vi inte. [quote]Så tack för er hjälp, säger vi i förväg. Alla förslag från er tar vi emot med tacksamhet. Tycker ni att något är bra som det är, får ni gärna säga det också. Tack till det också i så fall. [/quote]// Lill

LÄS MER:  "Jag jobbar på äldris"

Om skribenten

Lill Jansson
Redaktör för Äldrenytt.se
Telefon: 0735-315237 | Twitter: lilljansson | E-post: lill@minsektor.se

1 Comment on "I den bästa av världar ber vi om er hjälp"

  1. Först hittade jag inte den här rutan där man skriver det borde ni ändra tillbaka. Det är ett tips från mig. Tack för en bra sida!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.