Annons

”Hon håller mig i armen och ber mig stanna”

Inget extra. Inget socialt. Gå in, gör vad du ska och åk vidare till nästa person. Det är arbetsbeskrivningen inom hemtjänsten. När budgeten hölls firade cheferna. – Det var komiskt, på ett tragiskt sätt, säger Karolin Dahlström, vårdare i hemtjänsten stadsdel centrum. Läs mer på skanskan.se…

Om skribenten

Lill Jansson
Redaktör för Äldrenytt.se
Telefon: 0735-315237 | Twitter: lilljansson | E-post: lill@minsektor.se

1 Comment on "”Hon håller mig i armen och ber mig stanna”"

  1. Gunilla Arneström | 19 juni, 2011 kl. 14:54 | Svara

    jag vill inte läsa det ! då jag är övertygad om att så kan det inte vara i hemtjänsten!. Om chefer firade när budgeten hölls ,ja så kan det vara,men det behöver ändå inte vara dåligt i hemtjänsten alla har förhoppningsvis erhållit sina insatser. Bistånd kan bevilja socialt umgänge eller promenad och då skall det utföras.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.