Annons

Hej alla nyhetsbrevläsare! Vi har lite information till er

Hej alla nyhetsbrevsläsare!

Vi har lite information till er. Lite torrt kanske, men trots allt saker vi vill ha sagt.

För det första: Vi har startat en ny Facebooksida. Den gamla finns kvar, men med den här nya får vi mer spridning på innehållet, och det vill vi. Ju fler som läser och tycker till om äldreomsorgen, desto bättre. Responsen på Facebooksidan har varit fantastisk de senaste dagarna och ni som vill trycka på ”gillaknappen”, kan göra det på facebook.com/aldreomsorgsbloggen.

För det andra: Ibland hör mottagare av vårt nyhetsbrev av sig till oss och undrar varför de får nyhetsbrevet, de kan inte minnas att de själva valt att prenumerera på det. Vårt svar är att det troliga är att en bekant eller arbetskamrat anmält er för en prenumeration (i all välmening). Vill du inte ha nyhetsbrevet (för det vill verkligen inte alla), trycker du bara på länken ”avsluta prenumeration”, som finns högst upp i nyhetsbrevet och längst ner. Det går även att skicka ett mejl till oss info@minsektor.se och säga till.

Och för det tredje: I kväll börjar SVT’s dokumentärserie Sveriges bästa äldreboende. Missa inte den, vi tror att serien kan vara intressant och lärorik och vi vill gärna höra era åsikter om den. Kan du inte se den ikväll, finns den på SVTplay.

Det var allt från oss. Ha det så gott! Hälsningar från Lill och Linda

Om skribenten

Lill Jansson
Redaktör för Äldrenytt.se
Telefon: 0735-315237 | Twitter: lilljansson | E-post: lill@minsektor.se

Bli den första att lämna en kommenter på "Hej alla nyhetsbrevläsare! Vi har lite information till er"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.