Annons

Har du hittat balansen mellan traggel och inspiration?

Skickliga chefer är duktiga på att prioritera. De har fokus på det som är viktigast i förhållande till de uppsatta målen. De undviker inte saker för att de är lite trista, utan behöver det göras så görs det. Själv kommer jag aldrig att bli någon superchef. Jag är helt enkelt för luststyrd, jag prioriterar det som är roligt. Det betyder inte att jag undviker jobbiga saker, för även jobbiga saker kan vara roliga, eller åtminstone utmanande – och det räcker gott för min del. Men det där trista? Det där som handlar om rutiner och rent traggel, nja – det går bara till en viss gräns. Sedan måste jag fylla på med något roligare. Även om det mest effektiva hade varit att prioritera tragglet. Läs mer på Komlitts bokblogg>>

Om skribenten

Lill Jansson
Redaktör för Äldrenytt.se
Telefon: 0735-315237 | Twitter: lilljansson | E-post: lill@minsektor.se

Bli den första att lämna en kommenter på "Har du hittat balansen mellan traggel och inspiration?"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.