Annons

Mässa och konferens på Elmiamässan i Jönköping den 3-4 februari

Bredvid mig till höger sitter Marie Ernsth Bravell som är Fil.dr. i gerontologi vid Hälsohögskolan i Jönköping. (Gerontologi är läran om åldrandet och ska inte förväxlas med geriatrik, som snarare handlar om åldrandets sjukdomar.) Jag var och hälsade på Marie och några av hennes kollegor igår. Vi pratade om hur vi tillsammans ska kunna sprida de forskningsresultat man kommer fram till på högskolan, se till att ni i äldreomsorgen får tillgång till dem på ett smidigt sätt. Det är något vi ska ta tag i senare i vår. Vill du lyssna till kloka Marie Ernsth Bravell, tycker jag att du ska komma till Elmiamässan i Jönköping den 3-4 februari. Då är det dags för mässa och konferens för dig som arbetar i äldreomsorgen. Vi ses där. // Lill

LÄS MER:  Förändringsbenägenhet

Om skribenten

Lill Jansson
Redaktör för Äldrenytt.se
Telefon: 0735-315237 | Twitter: lilljansson | E-post: lill@minsektor.se

2 Comments on "Mässa och konferens på Elmiamässan i Jönköping den 3-4 februari"

  1. Gunnar Brolin | 22 januari, 2010 kl. 09:11 | Svara

    Det här ämnet är mycket intressant och aktuellt, speciellt för oss som är komna till åren. Jag måste ställa en fråga till Dej Lill, var placerar Du oss äldre anhörigvårdare, är vi också välkomna till Elmiamässan?

  2. Marie Ernsth Bravell | 22 januari, 2010 kl. 14:18 | Svara

    Anhörigvårdare är givetvis välkomna, både på konferensen och på mässan, precis som alla andra som är intresserade av äldrefrågor. Hjärtlig välkommen – hälsningar Marie som bla varit med och planerat konferensinnehållet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.