Annons

Håller din verksamhet måttet?

Lär dig mäta kvalitet med hjälp av fokusgrupper. Boken förespråkar metoden att använda fokusgrupper som ett enkelt sätt att mäta och utveckla kvaliteten på din verksamhet.

Fokusgrupper är ett praktiskt tillvägagångssätt för att bland annat ta reda på vad användarna, anser om kvaliteten på de tjänster kommunen erbjuder. Tack vare metoden blir det lättare att ställa rätt frågor och göra alla delaktiga. Du slipper se dina enkäter i papperskorgen. Genom att använda fokusgrupper är det kunden som talar om vad som är kvalitet i servicen eller produkten.

Boken är en omarbetad utgåva av Fokusgrupp – ett enkelt sätt att mäta kvalitet som sålts i tusentals exemplar.

Christina Obert brinner för kvalitetsfrågor. Hon har lång erfarenhet av olika kommunala befattningar och har arbetat med flera hundra fokusgrupper.
Monica Forsell arbetar med informationsfrågor. Hon har erfarenhet från flera fokusgrupper – både som deltagare och som medhjälpare till Christina.

Författare: Christina Obert och Monica Forsell
Format (mm): 170×240
Pärmar: Hårda pärmar
Antal sidor: 88 sidor
Pris: 219 kr exkl frakt

Beställ med ett mejl till info@minsektor.se. Uppge titel, antal, fakturaadress och leveransadress. Välkommen med din beställning.

Om skribenten

Lill Jansson
Redaktör för Äldrenytt.se
Telefon: 0735-315237 | Twitter: lilljansson | E-post: lill@minsektor.se

1 Comment on "Håller din verksamhet måttet?"

  1. Fler fokusgrupper och rådslag skulle vara en framgångsfaktor för fler kommuner/verksamheter. Nu för tiden känner många äldre sig maktlösa i mötet med myndigheten. Kvalité kan inte fortsätta att diskuteras enbart genom enkäter och öppna jämförelser. Vissa pensionärsorg. gör också sin röst hörd (de företräder äldre som gruppp) ,utan att veta vad de talar om.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.