Annons

Grattis alla 18 i Solna

Till vänster i bild, tillsammans med deltagarna, syns Anica Söderström, lärare från utbildningsanordnaren MedLearn som tillsammans med Solna Stad genomförde utbildningen

Till vänster i bild, tillsammans med deltagarna, syns Anica Söderström, lärare från utbildningsanordnaren MedLearn som tillsammans med Solna Stad genomförde utbildningen

Jag tycker att personal i äldreomsorgen, chefer och vårdpersonal, borde lyftas fram mer. Inte på det där ”ni är så duktiga, ni gör ett fantastiskt jobb”-sättet, jag menar mer med pompa och ståt. Fanfarer. Andra branscher har sina galor och stora prisutdelningar – men inte äldreomsorgen. De utmärkelser som finns delas ofta ut lite i skymundan (eller så har jag missat nåt). Eller? Har jag fel?

Själv skulle jag, i väntan på att den Stora Äldreomsorgsgalan blir verklighet, vilja gratulera arton nyblivna undersköterskor i Solna stad. Ja, helt nya är de inte, de har jobbat ett tag, men de är nu klara med sin utbildning – genom validering. Och de nya titlarna och den färdiga utbildningen firades med tårta och blommor! Heja Solna! Mera tårta!

LÄS MER:  Förändringsbenägenhet

Om skribenten

Lill Jansson
Redaktör för Äldrenytt.se
Telefon: 0735-315237 | Twitter: lilljansson | E-post: lill@minsektor.se

2 Comments on "Grattis alla 18 i Solna"

  1. Javisst! Fanfarer för alla anställda i äldreomsorgen! Det är ett arbete med ett brett ansvarsområde som som direkt påverkar människors liv. För en gala med prisutdelning finns många områden att uppmärksamma tex årets metodutvecklare, årets bästa medicinhantering, årets bästa hälsofrämjare mm.

  2. Annelie Söderman (fotografen) | 22 december, 2011 kl. 09:36 | Svara

    Oj av en slump upptäckte jag mitt foto här. Vad kul att ni uppmärksammar våra nyvaliderade.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.