Annons

Gott nytt år Britt Ekland!

Camilla Läckberg har varit på bröllop, Pernilla Wahlgren har ätit frukost med sina barn och Eva Dahlgren är på semester på en strand någonstans. Inte för att jag känner någon av de här kvinnorna, det gör jag inte, men jag vet faktiskt vad de har för sig. Eller åtminstone vad de vill att jag ska tro att de har för sig, för det är de bilderna de lägger ut på instagram och det är de bilderna jag ser och inspireras av.  För jo, jag blir verkligen inspirerad av att Charlotte Perelli verkar vara så lycklig eller att Britt Ekland fortfarande ser ut att ha så kul.

Det finns människor som säger att de mår dåligt av att alla verkar vara ha det så bra och ser så lyckade ut på just instagram eller facebook, och att deras egna liv känns så torftiga när de ser de andras fotografier. Och fler och fler psykologer bekräftar att det är så och att det inte är bra att jämföra sig med andra. Möjligen är det så för en del. Fast inte för mig. För det klart att jag vet att vare sig Läckberg eller Ekland är glada och mår toppen hela tiden. Det klart att jag fattar att de då och då målar upp en fasad eller fokuserar på en liten, liten detalj som offentligt går att torgföra. Men det är precis det som är inspirerande. Att när som helst kunna fästa blicken på något bra, även om det bara är en ny gardin eller en trendig juicesort. Så tack för det!

LÄS MER:  Dålig dag eller inte lämpad

Men mest tack till er läsare, som under året som gått inspirerat till en ännu bättre äldreomsorg. Ni som skickar nyhetstips och artiklar och länkar och som därmed inspirerar andra. Snälla fortsätt med det. För inspiration är bra. Det gäller även för äldreomsorgen.

Gott nytt 2015!

Bli den första att lämna en kommenter på "Gott nytt år Britt Ekland!"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.