Annons

1000 tips

Det är torsdag morgon och klockan är snart tio. Om en timme eller så ska vi trycka på en knapp och det här nyhetsbrevet ska på en sekund distribueras till drygt 16 000 prenumeranter runt om i Sverige. Du är en av dem. Min uppgift nu är bara att skriva en inledande text och därefter ska vi gå igenom nyhetsbrevet och kontrollera att alla länkar fungerar och att våra samarbetspartners har fått med den information de vill ha med. Allt i vanlig ordning. Problemet är bara att jag inte vet vad jag ska skriva om. Jag har ingen klar tanke om det och jag har heller inte den där lilla aningen om någon slags linje eller något slags frö om något jag vill säga eller fråga er. Jag behöver helt enkelt lite inspiration och dessutom en kopp kaffe. Som Robert Aschberg säger: Dröj kvar, jag är strax tillbaka, och fortsätter att skriva.

(35 minuter senare.) Hej igen. Nu är jag tillbaka. Jag fixade en kopp kaffe, rörde lite grand på kroppen och försökte gå igenom vad jag själv har funderat på den senaste veckan för att se om det fanns något i det att tänka vidare på. Men nej, jag hittade inget. Fortfarande tomt i huvudet.

Så jag googlade. Hamnade på sajten Tusen tips om innovation. En ny sajt tror jag. Själv har jag åtminstone aldrig sett den. Men nu vill jag inte lämna den. För jag blir alldeles lycklig av allt som finns att läsa här. Om innovationstrender, om kreativa processer, om tankefällor, om idéer, om att tur inte är någon slump. Svar på varför man kan drabbas av idétorka finns också. Läs själva. Tusentips.se.

LÄS MER:  Röstens betydelse

Ha en skön dag allesammans! I sol eller skugga. // Lill

 

Bli den första att lämna en kommenter på "1000 tips"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.