Annons

Från en sommarvikarie till en annan

Första gången jag kom i kontakt med inkontinensskydd var sommaren 1984 då jag vikarierade på ett stort vårdhem. På den tiden var skydden enorma och klumpiga och huden på dem som använde skydden gick lätt sönder, inte minst på sommaren och inte minst för att de flesta av dem som bodde på vårdhemmet var rullstolsburna. Begrepp som ”modern inkontinensvård” fanns helt enkelt inte, och som vikarie visste jag inte var jag kunde hitta information och råd om hur jag möjligen skulle kunna sköta inkontinensvården på ett bättre sätt. Fortsätt läsa på Inkontinensbloggen…

Om skribenten

Lill Jansson
Redaktör för Äldrenytt.se
Telefon: 0735-315237 | Twitter: lilljansson | E-post: lill@minsektor.se

Bli den första att lämna en kommenter på "Från en sommarvikarie till en annan"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.